2019-02-01

premium14.oderland.com Akut omstart

Vi håller just nu på att akut starta om servern premium14.oderland.com. En migrering mellan olika HVs skulle utföras, vilket normalt kan göras utan driftstörningar, dock fastnade något på vägen och en omstart blev nödvändig. Förhoppningsvis är servern uppe snart igen.

Uppdatering 10:45: Servern är nu uppe i normal drift igen på en ny HV.

Uppdatering 10:56: Tyvärr verkar MySQL inte må så bra på servern, vilket gör att databaser inte går att nå just nu. Vi arbetar på att lösa det snabbast möjligt!

Uppdatering 12:15: Vi arbetar fortsatt på att avhjälpa problemet med MySQL på servern. Arbetet går framåt och vi kommer att uppdatera här så snart MySQL är igång igen och fungerar normalt

Uppdatering 14:34: Databaserna ordnas så sakteliga och det verkar vara runt 25% kvar innan vi kan sätta MySQL i drift på servern igen.

Uppdatering 16:21: Vi arbetar fortfarande på att få detta löst, tyvärr uppstod ett nytt problem vid iordningställandet av MySQL vilket gör att det hela drar ut på tiden.

Uppdatering 17:20: Vi arbetar nu på att få igång de sista webbhotellkontona på servern.

Uppdatering 18:34: Vi arbetar nu på de sista databaserna och de flesta webbhotellkonton är nu igång. Vi går igenom kvarvarande webbhotellkonton allt eftersom.

Uppdatering 19:31: Webbhotellkontona fortsätter att komma upp ett efter ett sakta men säkert. Just nu är det handpåläggningen som tar tid för att få igång MySQL på kvarvarande konton.

Uppdatering 22:30: De sista kontona är klara